Enjoy with us – Unilever

This is an interior design project’s proposal for the new Unilever offices in Viladecans (Barcelona). A multidisciplinary team responds to the requirements of the program, from the elegance to the austerity, accentuating the value of space and light.
It is a project that identifies itself with the Mediterranean climate and emphasizes the points that characterize its architecture: the spaces, the filters and the play between light and shadows. Three elements build and organize the space: the emptiness of the access, the passage-cabinet and the cabinet-front; everything based on a sustainable innovation and on the link with the territory, consequently projecting the corporate sensitivity in their own environment.

Se trata de un proyecto de diseño interior para las nuevas oficinas de Unilever en Viladecans (Barcelona). Un equipo multidisciplinario que responde a los requisitos del programa, desde la elegancia hasta la austeridad, acentuando el valor del espacio y la luz. Este es un proyecto que se identifica con el clima mediterráneo y enfatiza los puntos característicos de su arquitectura: los espacios, los filtros y el juego entre la luz y las sombras. Tres elementos construyen y organizan el espacio: la despejada y limpia entrada, el mostrador del pasillo y el de delante; todo basado en una innovación sostenible y la conexión con el territorio, consecuentemente proyectando la sensibilidad corporativa con su propio entorno.